keskiviikko 15. heinäkuuta 2015

Jami jalostusuroslistalle.....

.... pinserit ry:n sivuille vihdoista ja viimein. Tai oikeastaan sain lähetettyä ne tiedot sinne vasta äskettäin, mutta homma kuitenkin etenemässä. Kuvatkin otin tänään koska aurinko päätti suvaita meitä lämmöllään ja valollaan, joten kuvista tuli ihan julkaisukelpoisia. Jamilla vähän seisomisongelmia, tai niin, ei oikeen ole herra ryhdissä, vaan tuppaa lysähtämään vähän etupäästä, jolloin etujalat lähtee työntymään eteen ja takapää taaksepäin. Mutta sekin on harjoituksen puutetta, ei tässä ollakkaan pitkään aikaan treenailtu, kun ei ole näyttelyissäkään käyty - haaveena olisi käydä ulkomailla, kunhan sen passin saisi ensin koiralle.

Lonkkakuvinkiin sain varattua, vihdoista ja viimein sen ajan, heti ensiviikon  torstaille saatiin, mikä on hyvä, kun äitikin on lomalla. Jamin pitää olla 12 tuntia syömättä, koska pienoinen nukutus saattaa tuoda pahoinvointia, niin ruuatta oleminen vähän helpottaa tätä pahoinvoinnin riskiä. Katsotaan miten Jami selviää koetuksesta, Netta ainakin aikanaan suoriutui hyvin, ei pahoinvointia, eikä mitään jälki pisuli-kakka vaivoja kun lähdettiin ajamaan kotiin, tai sen jälkeen.


Siinä onkin se seisomiskuva, minkä pinserit ryn:n sivuille lähetin. Tässä Jami näyttää hyvältä, muut kuvat eivät olleetkaa yhtä "edustavia", mutta eivät kyllä huonojakaan - mutta tämä oli ehdoton suosikkini! Jami ei näytä tässä niin tylsistyneeltä ja ei-kiinnostuneelta, äiti joutu toimimaan vähän tausta apuna, että saatiin koiraan vähän eloa. 

Nyt jäädään jännityksellä odottelemaan tuleeko ensi kevään aikana kyselyitä Jamista mahdolliseksi isä ehdokkaaksi!

1 kommentti:

  1. Hyvä homma! Gitta lähettää komealle veljelleen terkkuja!

    VastaaPoista