keskiviikko 18. huhtikuuta 2012

Naapurin koira käy kylässä yksinään

Tuossa pari päivää sitten kävi naapurin, tai no naapurin ja naapurin, kultainennoutaja uros Remu kylässä. Eihän se meinannut millään poistua tontiltamme, kun juoksuiset tytöt kirmasivat aitauksessa. Joten pakkohan tytöt oli laittaa sisälle vähäksi aikaa, että Remu palaisi takaisin kotiinsa. Sanotaan näin, ettei se ainakaan ihan hetkeen poistunut, vaan sitkeästi ravasi ympäri pihaamme kiertävää aitaa, haisteli ja tutkaili, että mihin ihmeeseen ne hyväntuoksuiset tytöt menivät. Loppujen lopuksi sitä ei enää näkynyt, joten päästimme tytöt uudestaan pihalle. Tottakai ne lähtivät välittömästi kiertämään pihaamme ympäri ja ihme vinkunaa pitäen. Pakko sanoa etteivät enää kuullostaneet koirilta, pikemminkin apinoilta :D

Tänään aamusti kun Tero tuli töistä kotiin, siksi ettei katolla pysty tekemään mitään lumisateen vuoksi, hän sanoi että naapurin Remu on taas kyläilemässä. Ei sitten päästetty tyttöjä ulos, siksi että Remu palaisi kotiinsa. Kyllä se tuossa ulkona ainakin yli tunnin kierteli ja kaarteli, kunnes Tero sanoi ettei sitä enää näy, joten päästettiin tytöt ulkoilemaan. No ei mennyt kuin hetki niin Remu oli taas aidan vierellä. Joten pakkohan se oli ottaa tytöt takaisin sisälle. Ettei missään nimessä satu mitään vahinkoa.

Sitten toiseen asiaan, meillä kävi kylässä työkaverini Jenniina  uuden pennunsa kanssa, rodultaan se oli kaukasianpaimenkoira. Ikää taisi olla kaksitoistaviikkoa ja sanotaan että se oli melkein tyttöjeni kokoinen! No ei sen puoleen kaukasiahan on muutenkin iso kokoinen rotu. Todella nätti tyttö se oli ja mikä pehmoinen karva. Aivan kuin pehmolelu :D Jenniina kutsui sitä Jennaksi, mutta oikealta nimeltään karvapallo on Jelena.
Aluksi pidimme tytöt aitauksessa, koska Jelena vähän vierastaa toisia koiria. Mutta pikku hiljaa Jelena meni aidan vierelle ja alkoi nuuskutella tyttöjen kanssa, tällä kertaa Ani osoitti enemmän mielenkiintoa. Viimeksi sitä rotikka-Cindya kohtaan Netta osoitti enemmän mielenkiintoa. Ei sen puoleen Ani rakastaa isoja koiria :D Mitä isompi sen parempi kaveri!
Loppujen lopuksi, uskallettiin sitten päästää Ani aitauksesta vähän leikkimään ja hyvinhän se meni, Ani ainakin oli ihan innoissaan uudesta leikkikaverista.



Sitten kun Ani oli leikkinsä leikkinyt, laittettiin se takaisin aitaukseen ja otettiin Netta. Eihän sitä pahemmin edes kiinnostanut kyseisen koira, hieman pientä pyörimistä oli, ei kummempia.


Tero rakensi talvella meille uuden portin tuohon aitaukseen, missä koirat oleskelevat ja tietenkin me ihmiset. Sehän on pihaamme, joka on melkein kokonaan aidattu. Ja silloin kun kävimme jouluna Levillä, ostin sieltä sellaisen koira-varoitus kyltin, harmi vaan ettei siinä ole pinserin kuvaa, vaan typistetyn dobermannin. Mutta hällä väliä, se ajaa saman varoitus asian!


Nooh mitäs pidätte? Eikös ole hieno, mä ainakin tykästyin heti. Harmittaa vaan kun missään varoitus kylteissä ei ole pinserin kuvaa. Ostin samaisesta paikasta veljelleni samanlaisen, mutta siinä oli KÄÄPIÖpinserin kuva! Että otti päähän! Okei teksti oli hieman erillainen, siinä luki "En pidä nuuskijoista" - tai ainakin vastaavasti, sitten tuossa vasemmassa kulmassa istuskeli yli söpö kääpiöpinseri :)
Ehkä pinseri on sitten tosiaan niin ei tunnettu rotu, koska mun koiria on sanottu vaikka minkärotuisiksi.
Esimerkkinä ovat nämä rodut:

  • mäyräkoira
  • sekarotuinen
  • dobermanni
  • rottweilwer (en tiedä millä ilveellä Netasta saa rotikan)
  • rhodeasinkoira
Pakko sanoa, että välillä on ollut hymy todella herkässä :)
Ja loppuun kevennyksenä tyttöjen kuvia..


Hyvää kesän alkua kaikille!
vaikka täällä lunta tuleekin taas...... plääh

2 kommenttia:

  1. Kesän alkua? Eihän kevätkään oo vielä tullu! :D Nova oli kans pentuna rotikka ja just viime viikolla dobermanni.. Vähän on ehkä liian pieni ja hörökorvainen.

    VastaaPoista
  2. Anna mä kuvittelen et on kesä :D Talvi jatkunu liian pitkälle, eikä kevätkään millään halua tulla :D

    En tiiä millä ilveellä ne repii noita rotuja, Nettaa luultiin silmatarkastuksessa rotikaksi ja se sentään oli yli 3 vee :DD

    VastaaPoista