torstai 1. lokakuuta 2009

Aina sattuu ja tapahtuu

Eilen kävimme Teron ja koirien kanssa Pirkkalassa (Harjavallassa, paikka missä tuleva omakotitalomme valmistuu kovaa vauhtia) katsomassa ja kuvaamassa. Koirat otimme mukaan vain sen takia, että ne pääsisivät kirmaamaan vapaana :D Aina ajattelemme koiria<3

No siinä sitten kuvailin Terolle taloa, koska hän tekee tästä opinnäytetyötään. Yht äkkiä, jompi kumpi koirista vinkaisi ja lujaa. Kirmasimme Teron kanssa kilpaa katsomaan mitä tapahtui, koirat juoksivat luoksemme tyytyväisinä. Netalla oli selässää jotakin, mikä näytti Anin vaahtokuolalta :D Tero sitten koitti pyyhkäistä tätä pois, mutta se olikin haava. Ei mikään pahan näköinen, mutta kuitenkin. Kävimme Teron kanssa kiertelemässä siellä, missä koirat olivat kirmanneet, niin siellä oli sellaisia rautaristikoita taloa varten, ne todennäköisesti olivat viiltäneet Netan selkää.


(kuva otettu tänään 1.10)

Äiti oli aivan kauhusta kankea kun näki Netan selässä olevan haavan ja voivotteli :D Puhdistin haavan ja pistin Bepantenia (?) siihen, paljon paremassa kunnossa nytten, kuten kuvassa 'näkyy'.

Tässä vielä tyttöjen pose kuvia talon rakennuksilla. Sekä Netan avustusta pihan kuoppaamisessa :DD


Nettakin haluaa jo muuttaa. Joten hän päätti auttaa pihan kunnostamisessa parhaansa mukaan :D




Kerjäämässä makupaloja :DD

3 kommenttia:

  1. Mitäs meille, kaks toipilasta eri osotteissa. ;/ Olisit soittanu vaan, mitä kehtaamista siinä on. ;D Mulla aina jää toi ilmotttelu ku käydään mehtäs niin aikasin aamusta (8.15 ->)..

    Mites olis vaikka ens ma aamu? Ei tarvi ihan noin aikasin.

    VastaaPoista
  2. Voi vauhdikasta Nettaa! Onneksi tuontyyppiset haavat parantuvat nopeasti. Koiruus kun ei itse ylety nuolemaan haavaa joka hidastaisi paranemista. Toisin siihen tulevaa rupea saattaa kutkuttaa ja sitähän pitää rapsutella sitten mattoihin.
    Mukavaa syksyä!

    VastaaPoista
  3. No ilmottele sit ku kerkiätte, meille sopii aamut parhaiten. :)

    VastaaPoista