torstai 13. marraskuuta 2014

Muodonmuutosta havaittavissa


Hohhoijaa, kylläpäs taas tuli tahittua blogin parissa. Kuten saattaa huomata muutoksia on tullut, esimerkiksi koirien esittelysivut ovat nyt kuvien muodossa oikealla puolella - niiden parissa kuluikin sitten hyvän tovin aikaa! Bannerikin on muutettu, kuten myös koko blogin tausta. Vähän talvisempiin tunnelmiin, vaikka eihän täällä satakunnassa mitään lunta ole enää. Oli vielä viikonloppuna, mutta se ilo oli lyhyt ilo.

Mutta tosiaan mitäs mieltä ollaan blogin muutoksista?

Sitten vähän pika päivityksiin, tosiaan eilen raapustelin tuon näyttely viikonlopun kuulumiset, mutta nyt vähän muita kuulumisia. Aloitetaan vaikka Xenasta, joka siis majailee isän luona, viettää leppoisia päiviä, viikonloput kirmaten Kankaanpäässä mökillä villinä ja vapaana, kun taas viikot mennään kotikulmilla fiksuna likkana. Taisiko se nyt edellis viikolla olla, kun isä kiidätti Xenan eläinlääkäriin, koska kurkussa oli tikku poikittain. Neiti rauhoitettiin ja tikku otettiin ongelmitta pois. Loppu päivän neiti olikin kuulemma ollut todella rauhallinen, kunnes seuraavan päivänä painettiin taas lappu lattiassa menemään. Onneksi tästäkin selvittiin säikähdyksellä, eikä neidille jäänyt  traumoja tapahtuneesta, kuulemma edelleen järsii keppejä....

Meillä mennään rauhallisissa tunnelmissa, itse sairaslomalla selän vuoksi, rappusissa harha askel ja selkä vääntyi ja niks naks, saikkua. Ei pysty kävelemään kunnolla, istuminen ja seisominen on tuskaa, makaaminen on kielletty, koska liikkua pitää.. Ööh ristiriitaista, mutta eletty ennenkin selkäkipeenä. Ei ole uusia asia, mutta harmittaa vietävästi, koska en voi lähteä tyttöjen kanssa ulkoilemaan. Mälsää. 


Jami on sitten puolestaan viettänyt meillä nämä pari päivää Gillen seurana, koska nuorukaiset viihtyvät toistensa seurassa hyvin ja leikkivät tyytyväisinä. Joten mikäs siinä, kyllä Jami tässä porukan mukana menee neljäntenä, ei mitään ongelmaa, koska ei tarvitse ketään kuljettaa, heittää vaan takaovesta ulkoilemaan aidatulle alueelle. Helppoa. Ei musta ole neljää koiraa kuljettamaan tämän selän kanssa, näyttää muutenkin niin typerältä kävely tyyli, koska sattuu ihan vietävästi. 


Sitten ostin tytöille neuleet hurtalta, elikkä tämän näköiset (linkki). Menee kun ilmat alkavat viilenemään ikävästi. Kun ei viitsisi ihan talvimanttelia selkään heittää, kun ovat kuitenkin huomattavasti lämpimämpiä pikku pakkasille. Mutta rehellisesti sanoen en voinut olla nauramatta kun koirille testasin pukuja. Gille ja Netta ei niissä niin nauramista, koska puku on musta ja koirat on mustia, mutta kun mustan puvun laitoin ruskealle koiralle, en voinut sille mitään, mutta nauratti íhan pirusti. Gillelle ja Netalle se puku sulautui päälle, ainoastaan toi kuvio pisti silmään, mutta Ani. Mun on otettava joku kerta kuvat tänne näytille. 
tytöt eivät pistäneet pahakseen pukuja kun ensimmäiset pakkaset ja lumet tänne saapuivat, neuleet niskaan ja lenkille. Jopa vilukissa Ani käveli tyytyväisenä ja lenkiltä kun tulimme kotiin, testasin heti pukujen alta pitikö se koiran ruumin lämpöisenä, niin kyllä vaan piti. Eli hyvät ostokset olivat!
Pitkään mietin kokoja, Netalle menee aina helposti 45cm, se on juuri passeli, ei iso eikä pieni. Gillelle menee 40cm, onhan se pienempi kun vanhemmat leidit, joten 45cm näyttää joltain batman viitalta. Anille sitten taas 45cm on hieman iso ja 40cm on taas pieni. Missä hurtan välikoot? Anille ostan kuitenkin aina 45cm puvun, syystä, että parempi että on hieman isompi, kuin liian pieni, jolloin hiertymis mahdollisuudet ovat suuremmat. Ja kuitenkin kyseessä on muutamasta sentistä, mutta tuosta sademanttelista ja talvimanttelista huomaa hännän juuresta kun se puku tulee yli, jolloin Ani saattaa lenkeillä hyppelemään silleen ihmeellisesti kun se puku hinkkaa siihen hännän tyveen.

Tässä on kuva yhdestä villapaidasta jonka rakas ystäväni Jenniina osti aikanaan Gillelle - viime vuonna. Mutta nyt löysin sen ja pakkohan se oli testattava meneekö päälle ja nyt oli oikein passelin kokoinen. Kyseessä on hupparimallinen paita, käyttänyt olen jonkun verran, mutta kyllä toi neule vie voiton, se kuitenkin lämmittää enemmän, on hieman erityyppistä villaa, tiheämpää...?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti