tiistai 18. marraskuuta 2014

Gille tallikoirana

Käytiin tänään Gillen kanssa kahdestaan tallilla, päätin käydä siivoamassa karsinat ja laittaa iltasapuskat valmiiksi, ennen kuin menen iltapäivällä ratsastamaan ystävän kanssa. Ajan matelu ja tylsyys iskivät, joten mikäs siinä, raitista ilmaa ja ajanvietettä mukavassa paikassa.

Otin Gillen mukaan kahdesta syystä - neiti viihtyy eniten ulkona ja uskoo kolmesta neidistämme kaikkein parhaiten, ehkä kolmantena syynä on se, että neiti on sen verran arka, ettei mun tarvitse sitä vahtia vaan se seuraa mua kuin hai laivaa. Tottahan toki mä nyt pidän silmällä neitiä, mutta mitenkään hysteerisesti ei tarvitse vahtia. Pysyy kuitenkin hyvin läheisyydessä, eikä tee mitään omia retkiä yksinään.

Gille kulutti aikaansa rouskuttelemalla kovia leivän paloja, sekä kävi välillä maistelemassa hevosen kikkareita karsinoista, niin kuin aina.
Aah melkein unohdin, Gillellä on kuvassa päällä se neule mistä aikaisemmassa postauksessa mainitsinkin. Ilma oli aika vilpoinen kun tuuli ja pientä pakkasta oli, joten ihan Gillen hyvinvoinnin vuoksi puin neuleen tallille, eikä kyllä ollut virhe! Neiti ei kertaakaan tärissyt, vaan tyytyväisenä istuskeli tai tepasteli tallissa. Jopa kokeilin pariin kertaan, niin neuleen alta koira oli sopivan lämmin. Oli sitten oikein positiivinen ostos, ei millään tavalla turha!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti