keskiviikko 12. kesäkuuta 2013

Pentujengin rekisteröinti onnistunut!

Sunnuntaina pistin omakoirasta rekisteröinti tiedot lähtemään ja maanantaina lähti lisä tiedot postitse. Ja voitteko uskoa, jo tiistaina rekisteröinti oli valmis! Nopeeta toimintaa, elikkä nyt voin viralliset nimet ilmoittaa ihan julkisesti. Jokaisen kuvan alla on pennun virallinen - sekä lempinimi. 

 Amortella - Gitta

 Thalestris - Gille

 Cornydox - Jami

Lacontino - Uuno

Desdemoria - Xena

Pennut ovat jo isoja ja ensi viikolla ne lähtevät uusiin koteihin. Kyllä niitä tulee ikävä, nyt jo tulee tippalinssiin kun asiaa ajatteleekin. Toistaiseksi Jami jää vielä meille, sopivaa kotia ei pikku herralle ole löytynyt - tai oikeastaan Jami menee äidin luokse asumaan ja opettelemaan koiran arkea ilman sisaruksia. 
Torstaina mennään pentujengin kanssa Poriin eläinlääkäriin tarkastukselle. Netta lähtee automatkalle mukaan, mutta jää autoon odottelemaan kun me käväisemme tarkistuksella. Toivotaan että asiat ovat kunnossa!

Vielä olisi kyllä hommaa jäljellä ennen luovutusta. Täytyisi ne pentupaketit vääntää, onneksi jo kaikki tarpeellinen on jo ostettu pennuille - tai "tarpeellinen".
  • hihna ja panta
  • ruokakippo
  • lelu
  • ruokaa mukaan (mitä on koko pentuajan meillä syönyt)
  • pennun hoito-ohje vihkonen
Päähäni en nyt saa tarvitseeko jotain muuta vielä hankkia? 

Maitobaarissa nopea tankkaus

Ylempänä kuvasarja siitä kun käytiin ajelureissulla viime viikonloppuna. Kuvat ovat otettu isoveljeltäni, kun käytiin siellä kylässä. Pikku pennelit näkivät jopa hevosia! Mutta eihän ne niihin huomiota kiinnittäneet, vaan kirmasivat perässämme pitkin pihaa. Lopuksi käytiin vielä iskällä, mutta sieltä ei ole enää kuvia, kun kamerasta loppui akku, tyhmää!
Mutta matkat sujuivat hyvin, aluksi oli pientä kuoro kiljumista, mutta kyllä ne siitä sitten rauhoittuivat - menivät todennäköisesti nukkumaan :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti