perjantai 18. toukokuuta 2012

Netta saa vauvoja!

Elikkä tänään aamusti lähdettiin Sannin ja Netan kanssa Poriin eläinlääkäriin, tarkistamaan onko neidillä vauvoja masussa. Perhoset lepattelivat vatsassa ja väsymys painoi silmäluomia, yö tuli nukuttua todella huonosti!

Netta pääsi aika nopeasti vauva tarkastukselle, onneksi, en olisi kestänyt enää hetkeäkään sitä jännitystä. Netta oli hieman jännittynyt, mutta ei kuitenkaan turhia hötkyillyt, suhteellisen nätisti se seisoi vierelläni kun odottelimme että voisin nostaa koiran pöydälle. Kovasti lääkärin vaimo (avustaja) kyseli onko koiran käytös muttunut ja kuinka monta vuorokautta ensimmäisestä astutuksesta on. Vastasin kuten kaikille, että Netta on huomattavasti rauhallisempi, ei läheskään niin energinen kuin ennen, sekä parisen kertaa oksentanut ja että astuksesta on nyt 34 vuorokautta. Avustaja-vaimo kysäisi sitten että onko siitä sitten yli neljä viikkoa. Voin sanoa että olin hämilläni, eikös 30 päivää tee neljä viikkoa, onko se niin vaikea itse laskea?Lääkäri sitten totesi siihen että 28 päivää tekee neljä viikkoa, joten ihan oikeaan aikaan ollaan liikkeellä jos halutaan tietää onko niitä vauvoja edes masussa.

Netta makasi pöydällä todella rauhallisesti, ei kiskonut yhtään, eikä reagoinut mitenkään aineeseen jota mahaan laitettiin. Hieno tyttö mulla! Oltiin Sannin kanssa ihan hiljaa ja mä melkein pidättelin hengitystä kun odottelin tuomiota, että onko niitä vauvoja vaiko ei. Sitten lääkäri totesi että siellä näkyi sikiöitä. Mieleni olisi tehnyt kiljua riemusta, mutta sitten avustaja-vaimo totesi tylysti ettei ole raskaana. Menin hämilleni, oliko Netuska paksuna vaiko ei? Lääkäri totesi heti siihen perään että on se raskaana, johon vaimo vastasi välittömästi ettei ole. Siihen lääkäri sitten jyrkästi kommentoi että on ja kertoi missä kohtaa kuvaa sikiöitä näkyi. Vaimo siihen totesi vain ettei ne ole sikiöitä, koska näkyvät huonosti, pitäisi olla tarkempi. Lääkäri siihen kommentoi ettei vielä näykkään kunnolla, että myöhemmässä vaiheessa näkyy paremmin.
Voin sanoa että mieleni olisi tehnyt tiuskaista sille avustaja-vaimolle, että antaa lääkärin hoitaa hommansa, ehkä hän tietää paremmin että onko niitä vauvoja vaiko ei ole. Kun Netta sitten nostettiin pöydältä alas, lääkäri sanoi vielä että raskaana Netuska on ja pikku hiljaa voi jo vaihtaa penturuokaan. Ja pyysi tulemaan uudestaan kun halutaan tietää lukumäärää, eli parisen viikkoa pitää vielä odottaa ja sitten mennä tarkistamaan kuinka monta vauvelia masussa todellisuudessa on :)

Olen niin onnellinen, odotus palkittiin täydellisellä vastauksella Netta on raskaana! En jaksa odottaa niiden vauveleiden syntymistä, toivottavasti aika kuluu nopeasti...

Tuli sitten samalla haettua pentu ruokaa Netalle, Jahti&Vahtia kuten jo aikasemmin mainitsin, että sillä ruualla jatketaan :) Kahteen kertaan pitäisi päivässä tarjota Netuskalle sitten ruoka, tällä hetkellä saavat vain kerran, mutta kipat yleensä jäävät lattialle, joten ei siitä sen enempää :D

2 kommenttia:

  1. Missä ihmeen ellillä te ootte käyny? :DD Onnea vauvoista!

    VastaaPoista
  2. Porissa, en viitti paikkaa mainita nimeltä :D

    Tykkään siitä muuten mutta tuon eläinlääkärin vaimo on ärsyttävä!

    Juuh kiitoksia paljon :)

    VastaaPoista