sunnuntai 6. toukokuuta 2012

Harjavallan näyttelyt

Tänään käytiin tyttöjen kanssa pitkästä aikaa näyttelyissä, siihen ollaankin harjoiteltu jo pitkin viikkoja. No kuitenkin, menimme näyttely alueelle jo puoli kahdentoista aikoihin, vaikka kehämme alkoikin vasta 12.45. Mutta hyvä olla ajoissa paikalla :)

Tuomarina meillä oli Miodrag Vretenicic, Montenegrosta. Huomasin jo urosten luokassa, kun Sanni esitteli Noppaa kehässä, että tuomari suosi enemmän pieniä pinsereitä. Noppahan oli luokkansa isoin ja suuri liikkeisin. En kuitenkaan sitten asiaa enempää vatvonut, vaan jäin odottamaan narttujen AVO-luokkaa jännittyneenä. Toivoin hartaasti, että edes toinen tytöistä, jos ei sitten kummatkin saisi jotain hyvää arvostelua.
Äiti esitteli Anin ja Sanni esitteli Netan, itse kun en juoksemaan pääse vieläkään. Ani ei päässyt jatkoon, mutta Netta pääsi. Kun tuomari sitten pisti Netan ykköseksi meinasin pyörtyä onnesta, mutta sitten se laittoi ne muut pienet nartut Netan eteen niin että tyttöni jäi neljänneksi. Kyllä ketutti!

Netta sai loppujen lopuksi AVO-luokasta ERI:n, AVK:ssa se oli 4 ja sitten vielä saatiin SA. Eli ihan hyvin meni, ylpeä olen tytöstä! Mutta nämä olivat viimeiset näyttelyt nyt siihen asti kunnes tiedän, että onko niitä vauveleita mahassa :)

Netan arvostelu:
"Hyvä koko ja tyypillinen runko, kunnon pitää olla parempi, tyypillinen pää oikea sivusto ja kaulan kulmaukset ja liike, handlerin pitää olla parempi" 


Pakko kommentoida, kunnon pitää olla parempi? Siis meidän tytöllä on niin uskomaton kunto, että en tiedä tarkoittaako se sitä kun Netta ravaa vähän löysästi jos vauhti on hidas, muuten se on matkaavoittava askel, siis jos mennään lujaa :D


Anille jäi arvosteluksi AVO-luokasta vain EH. Mutta tyttö oli mielestäni aivan mieletön!

Anin arvostelu:
"Hyvä koko ja mittasuhteet, temperamentin pitää olla parempi, tyypillinen pää oikea sivusto ja kaulan hyvät kulmaukset, liike ei ole oikea, handlerin pitää olla parempi"


Sannilla meni hyvin poikien kanssa. Noppa käyttäytyi aivan mahtavasti, vaikka pientä ärinää on esiintynyt mätsäreissä, mutta nyt se oli rauhallinen. Kaikkien olisi pitänyt nähdä se liike, se on niin upeaa katseltavaa, että sydän oikein pakahtuu! Se on korkeaa ja lennokasta, siis upein ravi ikinä! Muut kehässä olijat olivat semmoisia perusravaajia, heh ilkeää :D Kuitenkin Noppa sai ainakin ERI:n ja muistaakseni myös SA:n. Mutta kyllä sitä SERT:iä lähetään metsästämään tuolle pojalle :)
Yatzi sai VARA SERT:in! Wuhuu! Aivan mahtavaa! Poika oli niin rento ja letkeä, että voi luoja! Siis oikea kehäkettu :)

Noppa
Noppa
Noppa
Yatzi
Yatzi

 Isot kiitokset vielä Sannille, että handlasi Netan. Todella hyvin meni! Vaikka arvostelussa muuta lukikin :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti