sunnuntai 21. joulukuuta 2014

Joulun odotusta

Joulu jo kovasti alkaa kolkuttelemaan tuolla ovella, vaikka ei silti yleisellä tasolla tunnukkaan. Lunta on maassa niin vähän että oikein masentaa, pimeetä on ja joulun tuntu ei nyt vaan tunnu tarttuvan. 
Koirista kuitenkin päätin vähän napsasta joulumaisia kuvia tonttulakki päässä ja valko-punaisella huovalla maaten. Ei nyt mitään supermahtavia kuvia, tuon lisäsalaman käyttö ei oikein ole ihan hanskassa, kovasti yritetään, mutta kuitenkin sen verran vähän vielä sisätiloissa kuvailen, että ei oikein mene ihan perille se hetkellisesti hahmotettu kuvaushetki. 

Koirille en mitään lahjoja ole vielä ostanut, ehkä pitäisi pari lelua hankkia ja luita tietenkin. Ne villapuvut ne saivatkin jo, nekin laskettiin lahjoiksi, vaikka käyttöön tulivatkin aikaisemmin. Mutta eipä niitä olekaan vielä kuin pari kertaa käytetty, kiitos ihanian kurapaskasade kelien. Masentavaa.

Mitäs me jouluna tehdään? 
Vietetään leppoisia vapaa päiviä, äiti ja pikkuveli tulevat meille viettämään joulua - lähinnä syömään ja saunomaan silloin jouluaattona. Sitten tietenkin käydään mökillä moikkaamassa isää ja Xenaa - tytöt ja Jami pääsevät sinne vähän kirmailemaan - kuluttumaan joulukiloja pois, Pitäisikö itsekkin vähän kuluttaa siinä ohella...? 

Aaah ostettiin tässä kuukausi sitten uusi takka, mutta pystyssä se on ollut vasta parisen viikkoa, voi että kyllä on sitten hienoa! Varaava takka, pitää kämpän mukavasti yön yli lämpimänä, ei tarvitse enää sähkölämmitystä huudattaa koko talvea täysillä. Tytötkin ottavat ilon irti, heti vaan kun takka sytytetään niin kyllä ne paikkansa hakevat siitä edustalta. Olenkin ajatellut hankkia siihen edustalle pari pyöreää mattoa, niin tytöilläkin olisi mukavampaa kun olisi matto makuualustana eikä kova maa. Ajattelenko liikaa koirien mukavuutta?

Hyvää Joulua kaikille!





2 kommenttia:

  1. Hyvää joulua ja onnellisia hetkiä uudelle vuodelle rakkaiden koirien parissa. Vie terveiset X:n kotiinkin, ja rapsutuksia.. muistot elävät usein mielessäni...haikeudella. Kiitos kun jaksat edelleen pitää blogiasi. Räpsäise siitä soturityttösestäkin jouluna kuva?
    -E.

    VastaaPoista
  2. Hyvää Joulua myös teille!
    Juuh kyllä sitä yritetään sitkeästi pystyssä pitää, välillä vähän heikommin, mutta kuitenkin! Juuh kuvia täytyy napsaista kun päästään mökillä käymään tervehtimässä Xenaa ja isää :)

    VastaaPoista