tiistai 5. elokuuta 2014

Hohhoijaa pitkästä aikaa kuulumisia

En voi muuta sanoa kuin että kyllä nyppii sitten suunnattomasti tämän blogin käyttö. Eikö kellään muulla ilmene ongelmia tämän käytössä? Toisinaan toimii kuin unelma, mutta nyt pitkään ollut hankaluuksia päivitysten kanssa, saatan raapustaa pitkääkin romaania ja kun sen tänne yritän lähettää tulee virheraportti.. What?! Tympii suunnatomasti. Kuvia ei välttämättä lataa lainkaan tänne. Olen kokeillut eri selaimia, mutta ei auta sitten yhtään. Hohhoijaa tympivää hommaa.

No ei mittään kummepia kirjoittamista ole ollutkaan, ei tuolla helteessä mitään kummallisuuksia pysty tekemään. Tytöt eivät jaksa millään tehdä mitään, eikä itseä puolestaan nappaa sitten yhtään.
Yyterin koirarannalla ollaan käyty pariinkin otteeseen vähän vilvoittelemassa. Kerran pari myös käyty läheisellä "rannalla", Netta onkin ollut oikein tyytyväinen kun on päässyt pulikoimaan, Ania ei puolestaan kiinnosta yhtään ja Gillekin on innostunut uimisesta - selvästi äitinsä tytär.

Jamin seuraavat näyttelyt ovat parin viikon päästä, silloin tosiaan Raisiossa. Katsotaan josko menis paremmin kuin Porin KV:ssa. Mitään erityistä meriittiä ei haeta, kunhan arvostelut olisi hyviä ja saataisiin vähän näkemystä Jamin rakenteesta ja liikkumisesta. Toki kelpaisi myös hyvä titteli, mutta varta vasten ei niitä metsästetä. Toki arvioinnit eivät ole mitään huippuluokkaa kun koira on vielä nuori ja kasvava. Katsotaan sitten kun siirrytään AVO luokkiin joskos silloin poika olisi jo kehittynyt kokonaan.

Mitäs muuta?

Eikai mittään kummallista, joskos yrittäin tulla päivittämään kun saan jotain aihetta, joko arjestamme tai sitten joku aihe koiriin liittyen - yleisesti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti