tiistai 6. huhtikuuta 2010

Viimeinkin sain aikaiseksi...

.... ilmoittaa Netan toukokuussa järjestettäviin näyttelyihin Harjavallassa. Jopas mulla kesti :D Aina on pitänyt ilmottaa, mutta olen komiasti unohtanut joka kerta. Voi tota pääkoppaa!

Elikkä Netan ensimmäiset näyttelyt, voi kauhistus ku jo jännittää miten tyttö pärjää. Ystäväni Reija on lupautunut handlaamaan tytön kehässä, mistä olen hänelle tooodella kiitollinen! Kiitos Reija!
Pitäisi ruveta harjoittelemaan Netan kanssa kotona tuota seisomista, ja sitten viedä Netta ja Reija yhdessä harjoittelemaan. Voi kun aikaa liikenisi.. Työssäoppiminen alkaa huomenna tai torstaina, riippuu vähän miten koulusta saan paperit, niin pitää katsoa joku sopiva ajan kohta :)
Jännittää hirmuisesti! Iiik, pitää muistaa kuvata koko tapahtuma :D

Ja lisäisen tänne jossain vaiheessa otoksia Netan seisomisesta :D Jos sieltä jokin sopiva ja edustava kuva löytyy ;P

3 kommenttia:

  1. Hienoa hienoa! Mulle sitten heti tuloksia tulemaan! Esittämistä sen verran että kummasta tyylistä koira tykkää enemmän niin käyttäkää sitä, joko vapaasti esittäen tai sitten asetellen. Se kummassa koira on iloisempi, käyttäkää sitä!

    VastaaPoista
  2. Tsemppiä teille ensimmäiseen näyttelyyn, hyvin se menee!
    Selvittiin mekin kunnialla tämän meidän sähläripojan kanssa ;D

    VastaaPoista
  3. Kiitosta vaan kommentista mun blokissa. Voe tokkiinsa voit linkittää! Sehän on mukavaa. Ja jos tuon emännän puheista sain selvää niin me taietaankin sitte tavata Harjavallan ryhmiksessä ellei kummia tapahu. Mieluustihan mää uusia nättejä tytteleitä tapailen, että ei muutaku mukavaa kevättä ja ehkä törmäillään näyttelyssä! t. Riemu

    VastaaPoista