maanantai 16. huhtikuuta 2012

Omistan saukon ja kalkkunan

Tuli tossa eilen naurettua Ania ja Nettaa, ne näyttivät enemmänkin saukolta ja kalkkunalta kuin koirilta. Voitteko uskoa?
Tämä tuli todistettua siinä kohtaa kun äiti ja Tero grillasivat, itsehän en voi nyt pahemmin kävellä, saatikka seistä kun teloin jalkani kun tulin hevosen selästä alas - joten pidin siinä muuten vain seuraa, eihän kukaan jaksa istua sisällä koko päivää yksinään! Nooh Ani oli pressun päällä makuullaan ja kyttäsi meitä kaula pitkänä, jolloin tämä näytti ihan kalkkunalta, vielä puuttui heltta, mutta kyllä sen siihen pystyi helposti kuvittelemaan. Ja sitten tuohon Nettaan, tytteli makasi tyytyväisenä talon nurkalla, johon ollaan kesän tiimoilla rakentamassa terassia. Nooh kuitenkin siinä on sadevesiputket tulleet esiin ja Netta laski päänsä sitten siihen. Etutassuja ei näkynyt ja korvat menivät päätä myöten, jolloin neiti näytti aivan saukolta :D
Onko mulla vähän tylsää?

Sitten tuo meidän rakas Netamme on nyt kahteen kertaan astutettu! Odotan Sannin kanssa innolla tulevia kesäpentuja, jos siis kaikki on mennyt hyvin :)
Yhdistelmä näyttää tältä (Netan kuva on epäedustava ja vanha - Nopan kuva on Sannin ottama)


Emä
YesPinYes Britney
A/A
Terveet silmät
Ei rokotusreaktioita

Isä
Dogiwogin Noxon
A/A
Terveet silmät
Ei rokotusreaktioita



Katsotaan miten nyt sitten käy :)
Mutta parasta toivotaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti