sunnuntai 30. toukokuuta 2010

Uusia tuttavia ja näyttelyitä

Tänään sitten olivat Netan ensimmäiset viralliset näyttelyt Harjavallassa :) Neiti käyttäytyi oikein mallikelpoisesti, ei haukkunut ja uhitellut kenellekkään koiralle.
Kehässä tytön esitteli tuttuni Reija :) Suurimmat kiitokset ja Porin kehässä pääset taas Netan kanssa esittäytymään! :D
Kehässä neiti oli todellinen mallikappale, se käyttäytyi hyvin ja oli hyvin kuulolla. Toki nämä olivat vasta ensimmäiset, joten eihän sitä odota mitään huippuluokan suoritusta, mutta meni todella hyvin.

Tässä tämä Netan arvostelu, voi olla sitten niiiin paljon virheitä ja sun muuta, koska en saa tuosta käsialasta mitään selvää :D Mutta tässä tämä mitä selkoa siitä sain (huono käsialatulkki kun olen)

Nuo EH/1

"Good type & size,correct fem. head, topline in movemet roached, chest still dercloping, good angulaten, upright pastern, hitdmovemet uneven and not strong enough"





*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*

Tässä myös Reijan ja Novan tyylinäyte samaisesta näyttelystä :) Nappi suoritus! Nova näytti miten homma hoidetaan kotiin.




*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*

Sekä tuossa viime viikolla kävimme Reijaa ja Ricoa moikkaamassa porissa :) Reija siinä samalla sitten testasi neitiämme näyttelyjuoksussa ja seisonnassa, meni hyvin..
Sitten Netta ja Rico pistivät vähän hulinaksi, mitä kesti vain hetken. Koirat tulivat todella hyvin toimeen keskenään, aivan kuin olisivat koko ikänsä tunteneet, vaikka näkivät sillloin toisensa ensimmäistä kertaa. Olen ylpeä tytöstä! Alkaa oppia, miten käyttäydytään toisia koiria nähdessä :)





Lisää kuvia voi tosiaan käydä, edelleen tuolla Kuvat -sivustolta käydä tsekkaamassa :) Siellä muistakin pinsuista kuvia!

2 kommenttia:

  1. Mää arvasin et näytän ihan dorkalta! :DD Kiitti kuvista!

    VastaaPoista
  2. Tuo edellinen olin siis minä, näppäilyhäiriö. :)

    VastaaPoista