sunnuntai 16. toukokuuta 2010

Koiraranta kausi alkakoon!

Tänään kävimme äidin ja koirien kanssa Yyterin koirarannalla avaamassa "koiraranta kauden" :D
Ilma oli mitä mahtavin, koirat nauttivat täysin rinnoin. Jouduimme vuorottelemaan irti oloissa. Kun tytöt ovat saman aikaisesti vapaana tuntuu kummankin korvat menevän off -asentoon. Kun toinen on vain vapaana, niin on kuulolaite on -asennossa. 
Päästimme ensin Netan vapaaksi, se on näistä ladyistä se ketä kuuntelee enemmän tänne -käskyä. Ani on sellainen tutkiskelija, kyllä se kuuntelee mutta se tuleminen luokse tuntuu olevan niiin vaikea ja raskas homma.

Netta kävi jopa vapaaehtoisesti pulikoimassa, siis se kirmasi ihan täysiä veteen ja juoksi siellä ympäriinsä, sitten vähän kuivalle maalle hepulikohtauksen saattelemana ja taaas veteen :D Se oli huvittava näky! Harmittavaa vain ettei kameraa ollut mukana, akku loppu kummastakin kamerasta! Saakeli sentäs....!

Olimme vähän syrjemmällä muista koirista, syystä että ihmiset valittavat kauheasti. Myös siksi loitolla, että tytöillä toi kuulolaite menee samantien off -asentoon jos näkyy toinen koira. Todella rasittavaa! Toisten koirien ohitus on yhtä tuskaa, kummatkin nostavat metelin pystyyn ja kiskovat hihnoissa niiiiiin julmetusti että voi LUOJA! Enkä osaa edes sanoa mistä tämä alkoi.....?
Heti kun ne pääsevät nuuhkuttamaan toista koiraa, ne menettävät kiinnostuksen siihen ja menevät nuuhkimaan ympäristöä. Siis mitä ihmettä..? Ensin rehotaan kuin mielipuolet toiselle koiralle ja heti kun päästään kosketus etäisyydelle niin "Mjaaa tollanen, ei mua enää kiinnosta. Menenpäs tonne haistelee" -asenne tulee esille. Hohhoijaa...
Olen yrittänyt saada kitkettyä tapaa pois niin, että menen lenkille vain toisen koiran kanssa, jotta voin vain ja ainoastaan keskittyä siihen ja sen komentamiseen ja kehumiseen. Palkitsen välittömästi, kun ohitus onnistuu hyvin.
Mutta jatketaan harjoittelua :D

3 kommenttia:

  1. Haa, teillä on uusi ulkoasu blogissa. Kivan piristävä! :)

    Mulle käy kaikki paitsi ke ja to (olen pääsykokeissa). Ma, ke ja pe on tosin treenit illalla, että jos sulle sopii joku muu kellonaika ku viidestä eteenpäin ni olis kiva. Voin kyllä aamulla/päivällä joustaa tosta kirjastossa kykkimisestä, alkaa jo rassaamaan koko touhu..

    VastaaPoista
  2. Mää pistän viikonlopulla viestiä!

    VastaaPoista
  3. Mulla on Canon EOS 1000D ihan sillä perusobjektiivilla eli 18-55 mm. Ei nuo kuvat nyt mitään huisin teräviä ole, jos julkaisisin vaan sellaset ni olis aika vähissä blogin kuvamateriaali. :P

    Mulla on ongelmia blogin bannerin kanssa, osaisitkohan auttaa? En tahdo siitä isompaa, mutten myöskään tykkää ku on kaks samaa kuvaa vierekkäin..

    VastaaPoista