maanantai 18. helmikuuta 2013

Lunta tulvillaan on raikas talvi sää....

... ei koirammekaan nyt enää sisälle jää. Koirat kohta laitan hihnoihin ja sitten joutuin matkahan me käymme riemuiten.

Okei, siinä vähän epävireiset sanat Lunta tulvillaan - laulun sanoihin, ei oikein toimi, mutta saa nyt kelvata!
Tämä päivitys jää nyt aika kuvapainoitteiseksi, mitään hehkeää kirjoitettavaa ei valitettavasti ole, mutta ajattelin raapustella edes hieman, jotta blogi ei tee kuolemaa.

Tänään on nätti ilma, hieman lunta tipahtelee taivaalta, pakkasta ehkä yhden asteen verran ja kovasti tekisi mieli lähteä tyttöjen kanssa metsään. Mutta tietenkin auto on purkanut akkua, eikä lähde käyntiin. Hienoa! Tietenkin "tavalliselle" lenkille voisin lähteä, mutta tyttöjä ajatellen olisin mieluusti mennyt niiden kanssa metsään kirmailemaan - korjataan ne olis kirmaillut :D
Koira seurakin ei olis pahitteeksi, mutta kaikki on näin aamusin valitettavasti töissä, joten yksin joudun lenkille lähtemään. Sannin ja pinseripoikien kanssa pitäisi kyllä joskus tehdä pienet treffit jonnekkin, missä saisivat ihan kunnolla kirmata. Mutta nyt kun Anilla alkoi juoksut on miesten kanssa lenkkeily vähän rajoitettua ja sitten Netalla pitäisi alkaa kans tässä lähiaikoina. Liian pian! Ani aloittelee juoksuja aina etuajassa, jos siis laskee määritelmän mukaan. Joten Netta seuraa omien juoksujen kanssa heti perässä. Ei siinä muuten mitään, mutta Netalla kun on tämä pentusuunnitelma alla, niin olen laskenut että vasta maalis-huhtikuun vaihteessa juoksut alkaisivat, niin ei! Nooh katsellaan ja odotellaan :)


 Pieni loppu kuvasarja Netan nenän pyyhkäisystä :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti