tiistai 5. kesäkuuta 2012

Netta oli tyhjä

Tänään käytiin aamusti eläinlääkärissä tarkistamassa pentujen lukumäärä, koska aikaisemminhan neiti todettiin tiineeksi. Netasta otettiin röntgen kuva, josta harmillisesti meille ilmoitettiin että neiti oli jäänyt tyhjäksi.
Oikeastaan asia ei harmita niin paljon kuin luulisi, koska Netta on vielä nuori ja ensi juoksuista kokeillaan uudelleen, josko silloin tärppäis ja saataisiin pentuja taloon :)

Enemmänkin tässä huolettaa että Netta on kipeä. Lauantai yöstä alkaen neiti on ripuloinut tunnin-parin välein, eikä Canikur kuurikaan ole auttanut. Paastolla ollaan oltu siitä alkaen, lähinnä sen takia, että neiti ei yksinkertaisesti syö. Kaikkea on kokeiltu, edes piimää ei suostu syömään.
Tänään lääkärissä sitten ensimmäiseksi ilmoitin että neiti on kipeä, että yöllä oli ripuloinnin mukana tullut verta, mikä on mielestäni todella huolestuttavaa! Saimme samantien antibiootti määräyksen, luojan kiitos. Jos sillä sitten saataisiin tuo ripulointi kuriin. Ikävä kyllä neidillä oli myös kuumetta 39°C, mikä on aika paljon koiralle lääkärin mukaan. Mutta toivotaan parasta että neiti paranee nyt antibioottien myötä :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti