keskiviikko 5. elokuuta 2009

Uimista ja harjoittelua

Eilen käytiin koirien kanssa hieman pulikoimassa. Itse kahlasimme Teron kanssa polviin asti, mutta Netta nouti lelua vedestä aivan innolla. Lady Ani tuli aika pitkälle, mutta viihtyi kaksi kertaa paremmin kuivalla maalla.

Oli lämmin päivä, ranta tosin oli hieman syrjässä ja aika varjoinen. Menoa se ei haitannut :D Pinseriksi Netta viihtyy vedessä ihmeen paljon. Siis ainakin mitä kuulemien ja lukemien perusteella päättelen, pinseri ei ole elementissään vedessä.

Tässä uima otokset:














*********

Tänään harjoittelimme hieman tottista. Netta suoriutuu hyvin annetuista käskyistä, mutta Ani vähät välittää mitä sille sanoo. Mieluusti se vaan istuisi ja katselisi maisemia, tai jälkyttelisi YKSIN.
Silti pidin pienen tottis harjoituksen kummallekkin. Vanhojen asioiden kertausta.

Pyysin Teroa kuvaamaan harjoituksia ensimmäistä kertaa, joten näette miten luonnistuu :D Ei paljoa kehumista, paljon on parantamista, mutta pikku hiljaa hyvä tulee.

Tässä Netan suoritus :)













Sekä Anin taidon näytteet :D



1 kommentti:

  1. Hienoa tottis harjoittelua! Jatkakaa vain samaan malliin.

    Netta näyttää todella hyvältä. Ilmoitahan sitä johonkin näyttelyyn niin saadaan ammattilaisen milipide sen ulkonäöstä.
    Noi Netan vesi kuvat on aivan huippuja, laitas mulle tulemaan muutama niin laitan kotisivuille. Ei äkkiä uskois että Carkin vauveli vedessä riekkuu, Carkki kun inhoaa vettä ylikaiken. Hurjasti terkkuja koiruuksille!

    VastaaPoista