tiistai 21. huhtikuuta 2009

Vatsa sekaisin

Voi meiän Nettaa, pienokaisen vatsa on sekaisin. Ihan vetelää tulee, eikä se edes pysty pidättelemään, se vaan syöksähtää ulos! :/
Netta oli varastanut tiskipöydältä kasallisen luita, sellaisia uuniluita. Ei ihnme että vatsa on kuralla.
Viime yönä jouduttiin pitämään Netta eteisessä nukkumassa, koko yön aikana se väänsi kakkaa monta kertaa! Voi sitä raukkaa, sydän sykkyrällä jouduin katselemaan ja kuuntelemaan pienokaisen vinkunaa ja vääntämistä :(

Aamulla äiti haki apteekista Canikuria, joka tasoittaa ripulia. Sekä siellä neuvottiin samalla juottamaan koiralle piimää, joka sisältää maitohappobakteereja. Kaikki ovat hyvin menneet alas, vielä vatsa ei ole tasoittunut, mutta se jatkuva kakan vääntäminen on vähentynyt. Toivottavasti menee pian ohi. Toinen on hirveästi laihtunut ripulin vuoksi, vähemmästäkin. Ripulihan tunnetusti vie hirveästi nestettä kehosta.
Raikas vesi maistuu Netalle oikein hyvin, tasaisesti se käy juomassa. Mitä itse pidän hyvänä asiana, neste tasapaino pysyy ainakin hyvänä.

Uni ainakin maittaa hyvin, eikä ihme, jos viime yö on mennyt valvoessa :/

1 kommentti:

  1. Moi!
    Vai on Netalla rosvoilu pistänyt pakin sekaisin :(
    Kaoliini pektiini on erittäin nopea keino lopettaa ripuli, liikaa annettuna se voi jopa vetää vatsan ummelle. Sitä saa eläinlääkäriasemilta ja pullo maksaa noin 10 € On todella tehokasta evästä. Kannattaa hommata sitä jääkaappiin jos vastaavaa esiintyy useamminkin, ja sen säilyvyysaika on yllättävän pitkä.

    Terkkuja koiruuksille ja pikaista paranemista Netalle.

    T. Saara

    VastaaPoista